Pagini

miercuri, 25 martie 2015

eBloguri, un proiect de lege şi un avocat

Proiectul de lege propus de către europarlamentarul Webmaster, a fost aprobat de către Parlament, cu un număr foarte mare de voturi. Proiectul de lege constă în actualizarea art. 30 din Constituţie. Mai precis, europarlamentarul Webmaster doreşte ca libera exprimare, fie ea scrisă, prin imagini, sunete, viu grai sau prin orice altă metodă de comunicare în spaţiul public, să fie inviolabile, atâta timp cât nu se discută despre eBlogury. În caz contrar, vor începe procedurile legale, iar pedeapsa pentru încălcarea acestei legi fundamentale duce la pierderea site-ului dvs.(în cazul în care aveţi PageRank 1+) sau publicarea unor advertoriale pentru ExpressPress şi/sau eBloguri pe blogul/site-ul dvs.


Rog pe această cale toţi bloggerii care au scris articole cu un limbaj negativ asupra Consiliului Suprem al eBlogurilor, să le editeze sau să le şteargă în decurs de 48 de ore. Aplicabilitatea legii începând cu data de 27 Martie.



PARLAMENTUL eROMÂNIEI 
Republicani eBloguri1                                                                        Democraţi eBloguri2 

privind aprobarea proiectului de lege împotriva denigrării legiuitorului suprem al eRomâniei.

Parlamentul eRomâniei adoptă prezenta lege:

Art 30, alin. 2, randul 3, raftul 4, pagina 5, aproape de colţ.

  1. Libertatea de exprimare a gândurilor sau a opiniilor în spaţiul public, fie scrisă, prin viu grai, prin sunete sau imagini, sunt inviolabile, atâta timp cât nu se face referire la organul suprem al eRomâniei.
  2. Cenzura de orice fel este interiză, atâta timp cât nu se încalcă alin. 1.
  3. Nici o publicaţie nu poate fi suprimată, atâta timp cât luaţi 10% dintr-un advertorial publicat de organul suprem al eRomâniei. 
  4. Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă, obligaţia de a face publică sursa. Adică Backlink, în caz că aţi făcut facultatea la liceu. 
  5. Sunt interzise de lege defăimarea organului suprem al eRomâniei, advertorialele care nu-s încasate prin eBloguri şi crearea unor site-uri ilegale pe platforme pirat (Wordpress sau Blogger).
  6. Sunt interzise de lege crearea unor site-uri în afara spaţiului eBloguri. Dacă vrei blog gratuit, apelezi la serviciile organului suprem. 
  7. Sunt interzise organizarea unor concursuri de tip advertoriale în afara spaţiului eBloguri. Cine-l copiază pe Blogatu' este considerat anti-social, prost şi nu are drept de vot. 
În cazul în care nu se respectă noua lege din Constituţie, Webmasterul o să vă caute cu avocatul pe acasă şi o să vă ceară contra cost servicii prestate în valoare de 1.000 de euro. Servicii prestate în advertoriale. 



Aşadar, vă rog să luaţi la cunoştinţă toate cele menţionate, ori o să ţi-o iei în πzdă. Iar dacă eşti un advertiser, ai o firmă sau o companie, şi doreşti reclamă, pune un anunţ pe eBlogury. Intru şi eu şi public un advertorial acolo. 






7 comentarii:

  1. Aș vrea să se creeze un buton de boost pe tot Internetul pentru acest articol. :)) Aș fi dat de pământ cu laptop-ul la cât aș fi butonat butonul ăla de boost. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha.. un adevarat regim comunist. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ironic Ruxandra Ionita s-a intors pe ebloguri ...Sarcasticu Aka Octavian Rastareanu se duce la puscarie. eBloguri este bine mersi.

    RăspundețiȘtergere